Фото без опису

Шановні жителі Любара і громади у першу неділю вересня ми святкуємо день нашого славного містечка!

Прийміть найщиріші вітання з Днем народження нашого рідного містечка, якому виповнюється 673 роки. Це свято для всіх, хто тут народився, хто приїхав одного разу й залишився назавжди, хто живе чи працює в ньому.

Наше містечко унікальне природною красою, рідною річкою Случ, традиціями, славною історією і талановитими людьми, які прославляють його далеко за межами.

Ми живемо у складний час випробування для нашої країни, і нам так важливо бути згуртованою, єдиною громадою, вміти чути один одного, підтримувати та досягати бажаної мети. Я ціную активну громадянську позицію наших мешканців, волонтерський рух громади і впевнений, що разом ми подолаємо всі негаразди, пов’язані з агресією ворога.

Дякую медичним працівникам, які несуть варту із захисту здоров’я мешканців громади, відновлюють здоров’я наших захисників. Вдячність освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашого міста і країни.

Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та розвиток нашої громади. Щира подяка колективам, благодійникам і жителям громади за всі добрі справи і наміри, спрямовані на підтримку наших захисників, громадян та благоустрій міста,

Через збройну агресію росії та сигнали тривоги урочисті заходи не проводитимуться. Але ворогові нас не зламати! І сьогодні, коли наша країна в небезпеці, ;жителі громади з перших днів зі зброєю в руках самовіддано боронять рідну землю.

Дякуємо нашим ЗСУ за те що зустрічаємо день нашого Любара, кожний ранок, а полеглим Героям – віддаємо шану. І хоч війна сьогодні триває, але ми впевнені: Україна перемагає, і Україна переможе!

Слава Україні! Слава її Героям!

 

З повагою,

селищний голова                                                             Володимир ГЕРАСИМЧУК