Фото без опису

Український Жіночий Фонд оголошує конкурс грантів «Сприяння у виконанні обласних планів дій 1325» для регіональних коаліцій Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Одеської, Херсонської та Чернівецької областей.

Метою проєкту “Жінки, мир, безпека: відповіді на виклики війни” є покращення системи і політик впровадження порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» в Україні задля посилення участі жінок у процесах прийняття рішень у цій сфері, а також більш ефективного реагування на виклики, з якими стикаються різні групи жінок на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Проєкт виконується Українським Жіночим Фондом за фінансової підтримки Уряду Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

Завдання проєкту:

  • Розвиток спроможності виконавців Національного плану дій;
  • Регіональна локалізація Національного плану дій;
  • Секторальна локалізація Національного плану дій;
  •  Моніторинг виконання Національного плану дій та його окремих стратегічних цілей, координація на національному рівні.

Мета та пріоритети конкурсу:

Метою конкурсу є сприяння у виконанні обласних планів дій на виконання Резолюції 1325 через підтримку ініціатив організацій-членів коаліцій 1325.

В рамках конкурсу буде підтримано проєкти, подані організаціями-членами регіональних коаліцій 1325 із Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Одеської, Херсонської та Чернівецької областей, спрямовані на виконання завдань обласних планів дій 1325.

Просимо звернути увагу, що з метою забезпечення координації і посилення ефективності виконання обласних планів дій, тематика проєктів та формат роботи мають бути узгоджені з регіональними коаліціями 1325.

Тривалість проєкту: до 4 місяців

Максимальний розмір гранту і кількість підтриманих заявок:

Максимальний розмір гранту – 15,000 Фунтів Стерлінгів (еквівалент в гривнях за курсом НБУ).

В межах конкурсу планується підтримати до 9 заявок (по одній заявці з кожної з цільових областей конкурсу).

Детальніше дивіться на сайті: https://gurt.org.ua/news/grants/90357/.