Фото без опису

14 вересня Любарська селищна рада отримала екскаватор, який є частиною підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» для відновлення та підвищення стійкості громад, у зв’язку зі збройною агресією Росії.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» співпрацював Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України для визначення найбільш критичних потреб постраждалих громад. Обладнання було обрано за результатами комплексної оцінки потреб 65 громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», проведеної у 2022 році для забезпечення надання ефективних послуг під час зимового періоду.

Завдяки переданому екскаватору КП «Добробут» Любарської селищної ради зможе забезпечити безперервне надання основних муніципальних послуг (водопостачання та водовідведення,, опалення, вуличне освітлення та утримання доріг, громадських місць і кладовищ) та відповідне забезпечення взимку.

Завдяки підтримці Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», місцеве самоврядування буде спроможним виконувати свої повноваження, а критично важлива інфраструктура та громадські служби продовжуватимуть працювати та служити громадянам, адже їхній добробут є головним пріоритетом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису