Фото без опису

За результатами Розширеного засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад, присвяченому Харківщини, радник заступника керівника Офісу Президента Олексій Рябикін розповів про подальші плани щодо відбудови Харківщини.

Зокрема йдеться про відновлення житла та соціальної інфраструктури перед початком морозів. Про це Олексій Рябикін повідомив в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“Було приділено увагу питанням відновлення [Харківщини, – ред.] після дій агресора: зокрема питання відновлення житла, доріг відновлення інфраструктури. Крім того, розглядалися питання, що стосуються підготовки до опалювального сезону, реалізації програми єВідновлення, отримання компенсацій. В цьому році планується на відновлення об’єктів житлової і соціальної інфраструктури витратити саме Харківській області більше 1 млрд грн”, – розповів Рябикін.

За його словами, це будуть першочергові об’єкти, які потрібно відновити до настання сезонних холодів, аби необхідні там об’єкти соціальної інфраструктури змогли повноцінно відновити роботу.

Нагадаємо, 14 вересня відбулося Розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад, яке було присвячене Харківщині. В рамках зустрічі, окрім інших питань, обговорили відбудову регіону. Більше про результати Розширеного засідання Президії Конгресу читайте за посиланням.