Фото без опису

1. Про затвердження керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Любарської селищної ради Кваші Т.Г.

2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 25.11.2020  № 14 «Про утворення виконавчого комітету Любарської селищної ради».

3. Про внесення змін до Програми сприяння розвитку підрозділів Збройних сил України та інших військових формувань, розташованих на території Житомирського району і цивільно-військове співробітництво з ними на 2023-2024 роки.

4. Про внесення змін до Комплексної програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і територій Любарської селищної ради від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки.

5. Про намір передачі в оренду та включення до Переліку другого типу об’єктів оренди рухомого майна.

6. Про включення нового об’єкту до Переліку об’єктів комунальної власності Любарської селищної ради, які підлягають приватизації у 2023 році.

7. Про передачу комунального майна Любарської селищної ради в оперативне управління та господарське віддання, затвердження актів передачі- приймання.

8. Про прийняття та постановку на баланс відділу житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, надзвичайних ситуацій, благоустрою та інфраструктури Любарської селищної ради комунального майна.

9. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ Центр надання адміністративних послуг Любарської селищної ради.

10. Про надання згоди на передачу основних засобів та малоцінних необоротних активів Меленецької філії Липненського ліцею з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс Любарської селищної ради та на баланс відділу культури, туризму та організаційно-масової роботи Любарської селищної ради.

11. Про надання згоди на передачу основних засобів та малоцінних необоротних активів Березівського ЗДО «Веселка» з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс Любарської селищної ради.

12. Про надання згоди на передачу малоцінних необоротних активів Великоволицької філії Мотовилівського ліцею з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс М.Браталівського ЗДО «Вишенька».

13. Про надання згоди на передачу малоцінних необоротних активів Березівського ЗДО «Веселка» з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс М.Браталівського ЗДО «Вишенька».

14. Про внесення змін до штатних розписів закладів загальної середньої освіти Любарської селищної ради.

15. Про внесення змін до штатних розписів Липненського, Новочорторийського, Стрижівського ліцеїв, Любарського ліцею №1, №2 Любарської селищної ради.

16. Про внесення змін до штатних розписів Пединківської, Кириївської гімназій та Любарського ліцею № 2 Любарської селищної ради.

17. Про відкриття групи продовженого дня в Глезненському ліцеї.

18. Про надання дозволу Стрижівському ліцею здійснювати підвіз учнів.

19. Про надання дозволу Новочорторийському ліцею здійснювати підвіз учнів.

20. Про надання дозволу Любарському ліцею № 2 здійснювати підвіз учнів.

21. Про надання дозволу Великодеревичівському ліцею здійснювати підвіз учнів.

22. Про приймання-передачу основних засобів та малоцінних необоротних активів КЗ «Стрижівський будинок культури» Любарської селищної ради з балансу відділу культури, туризму та організаційно-масової роботи Любарської селищної ради на баланс відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

23. Про приймання-передачу основних засобів та малоцінних необоротних активів КЗ «Великобраталівський сільський клуб» Любарської селищної ради з балансу  відділу культури, туризму та організаційно-масової роботи Любарської селищної ради на баланс Любарської селищної ради.

24. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) передачу їх у власність громадянам.

25. Про внесення змін до договорів  оренди земельних ділянок для випасання громадської худоби.

26. Про передачу в оренду земельних ділянок що використовуються під польовими дорогами, розташованими між земельними частками (паями).

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

28. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, розташованих на території Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

29. Про передачу в оренду земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, та сінокосіння та випасання худоби.

30. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки, що перебуває в оренді Пушич Людмили Іванівни.

31. Про передачу в оренду земельних ділянок юридичним особам.

32. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

33. Про передачу в оренду  земельних ділянок (часток (паїв)) фермерському господарству «Агролан».

34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення межі території територіальної громади.

35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки водного фонду

36. Про затвердження технічної документації  щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення (проектні дороги) та передачу  їх в оренду ТОВ АР ЛЮБАР.

37. Про внесення змін до рішення  сесії селищної ради та визнання такого, що втратило чинність.

38. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду Нагаюк Людмилі Павлівні.  

39. Про погодження одержання права власності на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства у комунальну власність  Любарської селищної ради.

40. Про  надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею її в оренду Сьомку Тарасу Володимировичу.

41. Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «Агро-Любар».