Фото без опису

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1281. Про затвердження Програми підтримки військових частин Збройних Сил України на 2023 рік.

1282. Про затвердження звіту про виконання бюджету Любарської селищної територіальної громади за III квартал 2023 року.  Додаток

1283. Про внесення змін до рішення Любарської селищної ради від 15.12.2022 № 915 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2023 рік».  Додаток

1284. Про встановлення надбавки за вислугу років селищному голові Герасимчуку В.М.

1285. Про виключення зі списку присяжних Любарського районного суду Сороки Т.О.

1286. Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна та включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні.

1287. Про передачу комунального майна Любарської селищної ради в господарське відання, затвердження акту приймання-передачі майна комунальної власності Любарської селищної ради з балансу відділу житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, надзвичайних ситуацій, благоустрою та інфраструктури Любарської селищної ради на баланс КП «Добробут» Любарської селищної ради.

1288. Про затвердження рішення виконавчого комітету селищної ради.

1289. Про передачу комунального майна Любарської селищної ради та затвердження актів передачі - приймання.

1290. Про повернення майна з оперативного управління Комунального некомерційного підприємства «Любарський центр первинної медико-санітарної допомоги» в комунальну власність Любарської селищної ради.

1291. Про надання згоди на повернення з оперативного управління з балансу відділу освіти, молоді та спорту основних засобів та малоцінних необоротних активів Великоволицької філії Мотовилівського ліцею та Меленецької філії Липненського ліцею на баланс Любарської селищної ради.  Додаток

1292. Про затвердження актів прийому-передачі основних засобів та малоцінних необоротних активів Березівського ЗДО «Веселка», Меленецької філії Липненського ліцею та Великоволицької філії Мотовилівського ліцею ім. І.М.Мороза з балансу  відділу освіти, молоді та спорту.

1293. Про припинення шляхом ліквідації окремих комунальних закладів культури Любарської селищної ради - сільських бібліотек.

1294. Про перейменування вулиць в с.Мотовилівка та в с.Велика Волиця Любарської селищної територіальної громади.

1295. Про створення Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Питання агропромислового комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

1296. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

1297. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності.

1298. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

1299. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду.

1300. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

1301. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою  щодо відведення земельної ділянки Іванкевичу Сергію Васильовичу.

1302. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

1303. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості).

1304. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки релігійній громаді Успіння Пресвятої Богородиці Житомирсько-Овруцької Єпархії Православної Церкви України.

1305. Про припинення дії договору оренди землі  Фермерського господарства  «Агролан».