Фото без опису

У Любарській громаді  30 листопада та 01 грудня 2023 року відбулась стратегічна сесія Ради ВПО Любарської селищної ради, яку провели представники Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».

Перед початком роботи учасників привітав представник БО «БФ «ССС» Ігор Данилін , зауваживши, що стратегічною метою діяльності благодійного фонду є саме підтримка системи соціального захисту.

– Зараз система соціального захисту має впоратися з колосальним навантаженням. Тому потрібно знайти ресурс, щоб виконувати всі функції і водночас діяти для розвитку громад. Дякую, що успішно працюєте задля цього, – зазначив Ігор Данилін.

Сесія тривала протягом двох днів, і за цей час учасники  Ради ВПО сформували стратегічні цілі та завдання для подальшої діяльності.

Співпраця, у межах проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», яка реалізується Благодійною організацією «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у Любарській громаді  покращить роботу з ВПО. Така підтримка для нас дуже важлива, адже дає змогу ще ефективніше працювати у цьому напрямку.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису