Фото без опису

Відповідно до розпорядження селищного голови в громаді проведено

проведено ряд  заходів з нагоди відзначення «Міжнародного дня осіб з інвалідністю».

Відділом соціального захисту населення, сімейної політики, праці та охорони здоров'я селищної ради, комунальними установами «Центр соціальних служб» та «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг» проведено обстеження умов проживання осіб з інвалідністю,  з метою поліпшення соціально-побутового та медичного обслуговування та надано їм всебічну допомогу у вирішенні порушених питань.

Здійснено оцінку потреб дітей з інвалідністю, підгрупи А, оформлено соціальні послуги відповідно до їх  потреб. Проведенно акцію до Дня Святого Миколая для 16 дітей з особливими потребами із врученням подарунків у вигляді іграшок та розвиваючих ігор.

Продовжує роботу соціально-транспортна служба перевезення осіб (дітей) з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату. У листопаді надано 32 транспортні послуги.

В кожному закладі загальної середньої освіти селищної ради були проведені такі заходи: година психолога – тренінгове заняття «Доброта врятує світ», гра із учнями початкових класів «Допоможемо, а не образимо», година спілкування «Хай добрим серце ваше буде»,  «Можливості обмежені – здібності безмежні», інформаційна хвилина «Чуйність і доброта – два крила, на яких тримається людство», День доброти: акція «Зроби добру справу», година спілкування «Хай добрим серце ваше буде до Міжнародного дня дітей з обмеженими фізичними можливостями», акція «Дерево добрих справ», круглий стіл «3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями «Хай добрим серце ваше буде»», флешмоб «Мій добрий  вчинок», «Урок людяності та доброти», Урок доброти «Дорогою добра».

          Благодійними організаціями, підприємствами та приватними підприємцями громади  до Міжнародного дня осіб з інвалідністю  надано матеріальну допомогу 100 (сто) особам з обмеженими фізичними можливостями  на  загальну  суму  31176 гривень, а саме:  у вигляді   продуктів  харчування   -   87 особам на суму  24476 грн., промисловими товарами 2 особам, на суму 300 грн. та  готівкою  11 особам,  на суму  6400 грн.

Комунальними установами селищної ради: «Центр соціальних служб» та «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг» із залученням відповідних установ проведено обстеження оселі отримувачів соціальних послуг. Станом на 01.12.2023 року всі підготовлені до опалювального періоду.

Фото без опису

Фото без опису

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису