Фото без опису

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1359. Про Програму забезпечення відкритості в діяльності Любарської селищної ради та розвитку інформаційної сфери селища на 2024-2026 роки.

1360. Про затвердження Програми фінансової підтримки Любарського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Світанок» Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області на 2024 рік.

1361. Про затвердження Програми зайнятості населення Любарської селищної ради на 2024 рік.

1362. Про внесення змін  до рішення Любарської селищної ради від 15.12.2022 № 915 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2023 рік».

1363. Про бюджет Любарської селищної  територіальної громади на 2024 рік.

1364. Про внесення змін до рішення Любарської селищної ради від 15.12.2022 № 916 «Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Любарська лікарня» Любарської селищної ради Житомирської області на 2023 рік».

1365. Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Любарська лікарня» Любарської селищної ради Житомирської області на 2024 рік.

1366. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Любарська лікарня» Любарської селищної ради Житомирської області (у новій редакції).

1367. Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Любарський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Любарської селищної ради Житомирської області на 2024.

1368. Про передачу комунального майна Любарської селищної ради, затвердження актів приймання-передачі.

1369. Про оприбуткування гуманітарної допомоги від Литовської Республіки Адміністрації Пасвальського районного самоврядування та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2023 рік.

1370. Про оприбуткування безоплатно отриманих матеріальних цінностей згідно Проєкту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності

органів місцевого самоврядування» – «ГОВЕРЛА» та внесення змін до кошторису видатків  Любарської селищної ради  на 2023 рік.

1371. Про  оприбуткування благодійної допомоги ТОВ "ХМІЛЬНИЦЬКЕ" та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2023 рік.

1372. Про затвердження розпорядження селищного голови.

1373. Про внесення змін до штатного розпису Любарських ліцеїв №1, №2 Любарської селищної ради.

1374. Про організацію обліку об’єктів комунальної власності Любарської селищної ради.

1375. Про надання згоди на передачу майна державної власності у комунальну власність Любарської селищної територіальної громади.

1376. Про включення до Переліку першого типу та передачу в оренду об’єкта нерухомого майна комунальної власності шляхом проведення аукціону.

1377. Про затвердження плану роботи Любарської селищної ради на І півріччя 2024 року.

1378. Про продовження терміну дії контракту з керівником Комунального підприємства по обслуговуванню адміністративних приміщень об’єктів комунальної власності Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області Франковим А.П.

1379. Про умови оплати праці селищного голови на 2024 рік.

1380. Про затвердження рішень виконавчого комітету  селищної ради.

Питання агропромислового комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

1381. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

1382. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

1383. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок юридичним особам.

1384. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок фізичним особам.

1385. Про передачу .в оренду земельних ділянок для сінокосіння та випасання худоби.

1386. Про передачу в оренду земельних ділянок що використовуються під польовими дорогами, розташованими між земельними частками (паями).

1387. Про надання дозволу на виготовлення проектів із землеустрою із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності ТОВ «Лайфселл».

1388. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, розташованих на території Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

1389. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.

1390. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності,та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних  ділянок комунальної власності.

1391. Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення для подальшого продажу її у власність ТОВ «Агро-Любар».

1392. Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення для подальшого продажу її у власність Поліщук Антоніні Степанівні.

1393. Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення для подальшого продажу її у власність Реці Валерію Сергійовичу.

1394. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки та продажу її у власність Дейнеці Сергію Михайловичу.

1395. Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (паю) в натурі (на місцевості) ТОВ «Лотівка Еліт».

1396. Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок.

1397. Про передачу в оренду земельної ділянки водного фонду Паламарчуку Павлу Степановичу.

1398. Про затвердження проектів із із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх в оренду ТОВ «АГРАРНИЙ ФОНД ТЕРЕЩЕНКА» та ТОВ «ГАРНА ЛОГІСТИКА».

1399. Про затвердження проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок.

1400. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки комунальної власності.

1401. Про погодження створення обєкта природно-заповідного фонду на території Любарської селищної ради.

1402. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності.

1403. Про затвердження протоколу про розподіл земельних ділянок між власниками земельних часток (паїв) та погодження проєкту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) наданих у власність громадянам – членам реформованого КСП «Іскра», для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код КВЦПЗ - 01.01) за межами сіл Глезне, Мала Деревичка, Перетік Любарської селищної територіальної громади, Житомирського району Житомирської області.

1404. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки релігійній громаді Покрови пресвятої Богородиці Житомирсько-Овруцької Єпархії Української православної церкви (ПЦУ) села Провалівка Житомирського району Житомирської області.

1405. Про погодження одержання права власності на земельну ділянку у комунальну власність Любарської селищної ради.

1406. Про погодження  робочого проекту землеустрою щодо встановлення меж території територіальної громади Любарської селищної ради.

1407. Про розгляд протоколу зборів власників земельних часток (паїв) та уповноважених ними осіб щодо проведення розподілу земельних часток (паїв) спільної часткової власності між власниками сертифікатів та державних актів на право власності на земельні ділянки частки(паї) колишнього КСП «Світанок».