Фото без опису

1. Про затвердження Програми підтримки військових частин Збройних Сил України, підрозділів Національної гвардії України та інших військових формувань на 2024 рік.

2. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Аптека №1» Любарської селищної ради Житомирської області на 2024 рік.

3. Про затвердження Програми  профілактики та боротьби зі сказом тварин на території Любарської селищної територіальної громади на 2024–2028 роки.

4. Про передачу комунального майна та матеріальних цінностей Любарської селищної ради, затвердження акта передачі – приймання.

5. Про погодження наміру передачі в оренду  частини  приміщення лікарні (дитячого стаціонарного відділення) та включення даного об’єкту  до Переліку першого типу.

6. Про погодження наміру передачі в оренду  частини  приміщення Амбулаторії загальної практики сімейної медицини та включення даного об’єкту до Переліку першого типу.

7. Про призначення уповноваженої особи по веденню погосподарського обліку на території смт Любар.

8. Про внесення змін до контракту з директором КНП «Любарська лікарня» Любарської селищної ради Рудніцьким Я.Л.

9. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

10. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх в оренду ТОВ «Слов’янський комбінат м’ясопродуктів».

11. Про передачу в оренду земельної ділянки Степанишину Юрію Івановичу.

12. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок.

13. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у постійне користування  релігійній громаді Покрова Пресвятої Богородиці Житомирсько-Овруцької Єпархії Української православної церкви (ПЦУ) село Горопаї Житомирський район Житомирська область.

14. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки  та передачу її в оренду.