Фото без опису

Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» реалізовує проєкт «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Виконання проєкту стало можливим завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» сприяє Уряду України у просуванні та здійсненні реформи децентралізації шляхом підтримки органів місцевого самоврядування, які повинні стати більш спроможними, підзвітними перед громадянами та такими, які здатні ефективно надавати послуги.

12 січня 2024 року об 11:00 відбудеться презентація рекомендацій для органів місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства для громад і НУО Житомирської області.

Просимо усіх, хто зацікавився долучитися до вищезазначеного заходу. Пройти попередню реєстрацію за посиланням:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3fHrrwxBhbt[1]bUtmRUVNjeEBeQ6DRwn0AGt7-py-OfH7OWA/viewform

12 січня 2024 року об 11:00 Підключитися до конференції Zoom можна за посиланням: https://us06web.zoom.us/j/81656717313?pwd=RPqg4cmkSK5bW1PLjcttUunbHByTzi .

1 Ідентифікатор конференції: 816 5671 7313

Код доступу: 769290

Цей захід проводиться Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» в рамках проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах ГОВЕРЛИ» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США

Програма заходу