Фото без опису

Громадські слухання щодо обговорення

Проєкту Стратегії розвитку Любарської селищної територіальної громади на період до 2027 року

у тому числі

Проєкту Плану заходів на 2024-2027 роки

з реалізації Стратегії

та

Звіту про стратегічну екологічну оцінку Проєкту Стратегії розвитку Любарської селищної територіальної громади до 2027 року

 

відбудуться 05 березня о 14:00 годині в залі засідань Любарської селищної ради за адресою: смт. Любар вул. Незалежності, 39.

 

З документами в електронному форматі можна ознайомитися за посиланнями вище. Для зручності читання користуйтеся гіперпосиланнями у змісті документів (натискайте на назву цікавої для Вас інформації, і Вас буде переадресовано на відповідну сторінку тексту)

В друкованому вигляді документи можна переглянути в приміщенні селищної ради (селище Любар, вул. Незалежності, 39).

Свої пропозиції щодо змін та доповнень у Проєкті Стратегії, Проєкті Плану заходів та Звіті СЕО можна вносити до 14:00 годин 04 березня 2024 року в електронному форматі на електронну пошту: ekonomika.invest@gmail.com та/або у письмовій формі за адресою: Любарська селищна рада, вул. Незалежності, 39, смт. Любар, Житомирський район, Житомирська область, 13100.

Відповідальна особа – заступник селищного голови Кузьмишина Жанна Сергіївна; контактний телефон: 0975641245.

У подальшому всі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою в єдиний документ та передані на розгляд сесії Любарської селищної ради для затвердження.

Нагадаємо, що Проєкт Стратегії розвитку Любарської селищної територіальної громади створений спільними зусиллями створеної в громаді робочої групи з розробки Стратегії розвитку Любарської громади та експертів проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей». Реалізація проєкту стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Ми хочемо почути усіх охочих долучитися до планування розвитку громади та врахуємо думку кожного, хто висловить свої пропозиції та зауваження для змін на краще.