Фото без опису

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1426. Про увільнення селищного голови Герасимчука В.М. від роботи у зв’язку з перебуванням його на військовій службі та  здійснення повноважень селищного голови секретарем ради Біленьким А.С.

1427. Про умови оплати праці секретаря селищної ради Біленького А.С. на 2024 рік.

1428. Про затвердження Комплексної програми сприяння оборонній і мобілізаційній готовності Любарської селищної ради на 2024 рік.

1429. Про  оприбуткування благодійної допомоги ТОВ "ЕПІЦЕНТР К" та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2024 рік.

1430. Про передачу комунального майна та матеріальних цінностей Любарської селищної ради в оперативне управління та  господарське  відання  та затвердження актів приймання- передачі.

1431. Про фінансування захисних споруд (підвальних приміщень) в умовах військового стану.

1432. Про скасування рішення про надання дозволу на приватизацію (відчуження) об’єкта комунальної власності Любарської селищної ради.

1433. Про затвердження  рішень виконавчого комітету селищної ради.