Фото без опису

Сьогодні відзначається День Державного Герба України, який є свідченням нашої державної гідності та мужності. 19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила своєю Постановою Державний Герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті — національний символ українців часів визвольних змагань XX століття.

Тризуб завжди уособлював нерозривний зв’язок поколінь та історичне минуле української держави, прагнення українського народу до незалежності, власної державності та соборності.

Сьогодні, на тлі російської агресії проти України, Державний Герб змушує нас відчувати гордість за власну країну. Під синьо-жовтим стягом та із шевронами, на яких зображено Тризуб, Українські Воїни рішуче йдуть у бій за рідну землю. І кожен з нас вірить, що війна невдовзі закінчиться Перемогою України, а національний символ – Тризуб – і надалі буде наповнюти наші серця патріотизмом та любов'ю до Батьківщини!

Віримо що наша країна процвітатиме, буде ще міцнішою, а герб України - символом єдності та гордості для всіх українців. Миру, добробуту та благополуччя!

Разом до Перемоги!