Фото без опису

22 березня в залі засідань селищної ради відбулася чергова пятдесята сесія Любарської селищної ради. На засідання винесено тридцять дев’ять.

Серед прийнятих рішень затверджено План трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Любарської селищної ради на 2024-2027 роки, внесено зміни до Комплексної програми сприяння оборонній і мобілізаційній готовності Любарської селищної ради на 2024 рік, в зв’язку із отриманими запитами від шести військових частин, про надання фінансової підтримки, відповідно внесено зміни до рішення Любарської селищної ради від 22.12.2023 №1363 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2024 рік». Розглянуто і затверджено Бюджетний регламент проходження бюджетного процесу у Любарській селищній територіальній громаді, затверджено Порядок розроблення, фінансування, моніторингу місцевих цільових програм та звітності про їх виконання.

Серед освітніх питань, - внесено зміни до Положення про порядок використання шкільних автобусів, затверджено акт приймання-передачі основних засобів з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс Н.Чорторийського ЗДО, прийнято два рішення про організацію інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти Любарської селищної ради та внесення змін до штатного розпису, організацію інклюзивного навчання в Старочорторийському ЗДО та внесені відповідні зміни до штатного розпису.

Рішенням про безоплатну передачу майна та матеріальних цінностей, передано компютерну техніку Любарському професійному ліцею та автомобіль для військової частини А 0409.

Включено нові об’єкти до Переліку об’єктів комунальної власності Любарської селищної ради, які підлягають приватизації шляхом продажу на електронному аукціоні та інші бюджетні питання.

Більше двадцяти рішень прийнято по земельних питаннях, серед них затвердження технічних документацій із землеустрою, передачу в оренду земельних ділянок фізичним та юридичним особам, внесення змін до договорів оренди та інше.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису