Фото без опису

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1501. Про внесення змін до рішення Любарської селищної ради від 22.12.2023 № 1363 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2024 рік». Додаток 1. Додаток 2.

1502. Про затвердження Стратегії розвитку Любарської селищної територіальної громади на період до 2027 року та плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Любарської селищної територіальної громади на період до 2027 року. Додаток 1. Додаток 2. 

1503. Про оприбуткування благодійної допомоги ТОВ «ЦУКОРАГРОПРОМ» та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2024 рік.

1504.Про передачу комунального майна та матеріальних цінностей Любарської селищної ради в господарське відання, затвердження актів приймання-передачі.

1505. Про дострокове розірвання договору оренди нерухомого майна №2 від 01.04.2017 р.

1506. Про включення до Переліку першого типу та передачу в оренду об’єкта нерухомого майна комунальної власності шляхом проведення аукціону.

1507. Про припинення діяльності комунального підприємства «Аптека №1» Любарської селищної ради, Житомирської області шляхом його ліквідації.

1508. Про надання дозволу на приватизацію (відчуження) об’єктів комунальної власності Любарської селищної ради та затвердження звіту про оцінку майна.

1509. Про надання дозволу на приватизацію (відчуження) об’єкта комунальної власності Любарської селищної ради та затвердження звіту про оцінку майна.

1510. Про прийняття гуманітарної (благодійної) допомоги для закладів дошкільної освіти та затвердження актів передачі-приймання.

1511. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт котельні із заміною котельного устаткування (усунення аварійної ситуації) Липненського ліцею Любарської селищної ради Житомирської області за адресою: Україна, 13114, Житомирська обл., Житомирський р-н, село Липне, вул. Марцун Ганни Платонівни, будинок 15».

1512. Про організацію інклюзивного навчання в Любарському ліцеї № 2 Любарської селищної ради та внесення змін до штатного розпису Любарського ліцею № 2.

1513. Про передачу лікарських та наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та затвердження актів приймання-передачі.

1514. Про звернення депутатів Любарської селищної ради VIII скликання до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Житомирської ОДА, народного депутата Верховної ради України Сергія КУЗЬМІНИХ, служби відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області щодо облаштування переїзду на автомобільній дорозі Н-03 Житомир-Чернівці.

Питання агропромислового комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

1515. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

1516. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

1517. Про передачу в оренду земельних ділянок фізичним особам.

1518. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок фізичним особам.

1519. Про надання дозволу  на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, розташованих на території Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

1520. Про надання дозволу на розробку проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі їх в оренду Новочорторийському сільському споживчому товариству.

1521. Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки сільськогосподарського призначення для подальшого продажу її у власність Олексюку Олегу Михайловичу.

1522. Про передачу в оренду земельних ділянок Шипилу Анатолію Петровичу та Яцуху Максиму Анатолійовичу.

1523. Про внесення змін до рішення селищної ради від 29.09.2023 року № 1272 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення(проектні дороги) та передачу їх в оренду ТОВ «АР ЛЮБАР».

1524. Про продовження терміну дії договору особистого строкового сервітуту для обслуговування будівель торгівлі ФОП Фесько Лесі Миколаївні.

1525. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки водного фонду та внесення змін до договору оренди.