Фото без опису

Представників малого та середнього бізнесу запрошують на воркшопи з роботи зі штучним інтелектом, автоматизації та облікових систем в бізнесі. 20 та 21 квітня у Житомирі учасники отримають на ці теми теоретичні та практичні знання. Навчання проводиться в межах програми  EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. ГО «Вдоскональ себе» запрошує до реєстрації на воркшопи, адже кількість місць для участі є обмеженою.

 20 квітня, 10:00 – воркшоп із використання штучного інтелекту в бізнесі. Реєстрація доступна: https://forms.gle/KdHoYCaoodxE1on96 

 21 квітня, 10:00 – воркшоп із оптимізації свого ФОП.

Реєстрація відкрита за посиланням: https://forms.gle/YYJ3LF9Mm9wbPiaL6

 «На воркшопі експерт розповість про те, як штучний інтелект може допомогти у побутових питаннях та як його можна використовувати для бізнесу. Поділиться інсайтами з використання різноманітних нейромереж для створення презентацій, дизайну та сайтів і навіть для спілкування з клієнтами», - розповідає голова ГО «Вдоскональ себе» Сергій Трохимишин.

 Використання штучного інтелекту в бізнесі. На цьому воркшопі ви дізнаєтесь:

  • Як штучний інтелект може допомогти вам у повсякденному житті.

  • Як використовувати ШІ для розвитку вашого бізнесу.

  • Про різні нейронні мережі для вирішення різних задач:

  • Створення презентацій,

  • Дизайн та веб-сайти,

  • Спілкування з клієнтами за допомогою CRM системи, яка працює з штучним інтелектом.

 

Воркшоп «Оптимізуй свій ФОП!» допоможе розібратися:

  • Як вибрати систему оподаткування для вашого ФОП;

  • Податкові ризики: як їх уникнути та захистити свій бізнес;

  • РРО/ПРРО: реєстрація, вибір та встановлення;

  • Управлінський облік: що це таке та навіщо він вам;

  • ТОП програм для автоматизації обліку ФОП: огляд та порівняння.

 Після реєстрації, як підтвердження вашої участі у воркшопах, будемо чекати на освітніх заходах: о 10:00 20 квітня і 21 квітня м. Житомир, БЦ «Імперіаль», Перемоги майдан, 10, 2 поверх. Можна долучатися одразу до двох воркшопів.

 Для учасників з інших областей буде відшкодований проїзд до Житомира та у зворотному напрямку, якщо реєструєтеся на 2 воркшопи - забезпечимо проживання на одну ніч.

 Довідкова інформація: 

Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

 Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Вдоскональ себе» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.