Фото без опису

Ними стали неймовірні гравці команди ліцею №27 м. Житомир! У запеклій боротьбі на спортивному майданчику вони показали вражаючі результати.

Відкриваючи змагання за дорученням начальника Житомирської РВА Юрія Тарасюка, керівник апарату районної адміністрації Сергій Кривонос відзначив: «Спорт – це те, що об’єднує нас, особливо в складні часи, коли триває війна. Проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це не лише змагання на спортивному майданчику, а й те, що робить нас ще сильнішими. Діти вчаться важливим життєвим урокам через гру та співпрацю».

Участь у фінальному змаганні районного етапу взяли команди Черняхівського ліцею №2, Коростишівського ліцею №9 ім. О.Ольжича, Привітівського ліцею (Любарська громада), Ліцею №27 м. Житомир і Попільнянського ліцею.

Професійне суддівство вела багаторазова чемпіонка Житомирської області з волейболу Ткачук Дарина.

Бронзовим призером змагань стала команда Привітівського ліцею Любарської громади, срібним призером – Черняхівський ліцей №2.

Ми щиро дякуємо всім учасникам, спортсменам, тренерам та організаторам спортивних змагань за їхній неймовірний внесок і старання! Ваша відданість спорту, наполеглива праця, тренування, участь у проєкті «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» надихають і підтримують дух перемоги.

Бажаємо натхнення, успіхів та нових досягнень у майбутніх змаганнях!

#плічопліч #разомпереможемо #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису