Фото без опису

10 травня 2024 року о 10:00 в залі засідань відбудеться чергова п’ятдесят друга сесія Любарської селищної ради восьмого скликання. Відповідне розпорядження підписав секретар ради Анатолій БІЛЕНЬКИЙ.

На порядку денному 32 питанння.

 

 

Україна

ЛЮБАРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 29 квітня 2024 року                                                                  №  202

 

Про скликання п’ятдесят другої

сесії Любарської селищної ради

 

       Відповідно до ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Скликати чергову п’ятдесят другу сесію Любарської селищної ради VІІI скликання 10 травня 2024 року о 10 годині в залі засідань селищної ради.

2. На розгляд сесії винести питання:

1) Про затвердження звіту про виконання бюджету Любарської селищної територіальної громади за I квартал 2024 року.

2) Про внесення змін до рішення Любарської селищної ради від 22.12.2023 №1363 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2024 рік».

3) Про оприбуткування благодійної допомоги від ТОВ «ЦУКОРАГРОПРОМ». 4) Про оприбуткування гуманітарної допомоги закритого акціонерного товариства «ПАСВАЛІО ВАНДЕНІС» Литовської Республіки та внесення змін до кошторису  видатків Любарської селищної ради на 2024 рік.

5) Про передачу комунального майна та матеріальних цінностей Любарської селищної ради в господарське відання КП «Добробут» Любарської селищної ради, затвердження акта передачі – приймання.

6) Про передачу комунального майна та матеріальних цінностей Любарської селищної ради, затвердження актів  передачі – приймання.

7) Про безоплатну передачу майна та матеріальних цінностей Любарської селищної ради.

8) Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності Любарської селищної ради  та розвитку інформаційної сфери селища на 2024-2026 роки.

9) Про затвердження звіту про оцінку частини громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами та умов передачі в оренду цього нерухомого майна.

10) Про затвердження протоколу аукціонної комісії, умов продажу та інформаційного повідомлення про проведення електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Любарської селищної ради.

11) Про затвердження протоколів аукціонних комісій, умов продажу та інформаційних повідомлень про проведення електронних аукціонів з продажів об’єктів малої приватизації комунальної власності Любарської селищної ради.

12) Про надання дозволу на списання з балансу КНП «Любарська лікарня» Любарської селищної ради основних засобів.

13) Про передачу та приймання комунального майна.

14) Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт котельні із заміною котельного устаткування (усунення аварійної ситуації) Липненського ліцею Любарської селищної ради Житомирської області за адресою: Україна, 13114, Житомирська обл., Житомирський р-н, село Липне, вул. Марцун Ганни Платонівни, будинок 15».

15) Про внесення змін до штатного розпису Вигнанської філії Стрижівського ліцею.

16) Про припинення діяльності Борушківецької початкової школи.

17) Про присвоєння Старочорторийській гімназії Любарської селищної ради почесного ім’я Героя України Вадима Одуда.

18) Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

19) Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Хмільницьке» та СФГ «Павлійчук».

20) Про припинення дії договорів оренди землі від 01.05.2023 № 670 та

від 01.05.2023 № 677.

21) Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок фізичним та юридичним особам.

22) Про передачу в оренду земельних ділянок фізичним особам.

23) Про включення земельної ділянки водного фонду в перелік земельних ділянок для продажу права оренди в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом та затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки.

24) Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, розташованої на території Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

25) Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі її в оренду Кухару Сергію Івановичу.

26) Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності.

27) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності, що розташована за межами с.Бичева Житомирського району Житомирської області.

28) Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення для подальшого продажу її у власність Костишину Сергію Петровичу.

29) Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки та продажу її у власність Степанишину Юрію Івановичу.

30) Про надання згоди на зміну площі та конфігурацію земельної ділянки комунальної власності.

31) Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни її  категорії та цільового призначення.

32) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв), що перебувають у спільній частковій власності громадян-власників сертифікатів реформованого КСП «Маяк».

3. На сесію запросити депутатів селищної ради, старост, керівників відділів, установ, представників засобів масової інформації.

 

 

Секретар  ради                                                                   Анатолій  БІЛЕНЬКИЙ