Фото без опису

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї мирної процвітаючої країни.

Сьогодні площа Незалежності  наповнилася радісним сміхом та дзвінким щебетом малюків. Діти з усіх куточків громади зібралися, щоб відсвяткувати цей день.

З Міжнародним днем захисту дітей присутніх на святі привітала керуюча справами (секретар) виконкому селищної ради  Тамара КВАША, яка сказала, що діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Вона побажала миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, щоб наші діти якомога довше залишалися дітьми – безтурботними, веселими, радісними. Щоб небо над головою завжди було мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим.

Війна і дитинство – площини, які в ідеальному світі ніколи не мали б перетинатися, однак сьогодні діти живуть в умовах війни, бачать її та говорять про неї. Діти загиблих воїнів потребують нашого піклування понад усе. Війна забрала їх найдорожчих людей і все, що ми можемо сьогодні зробити – це впевнитися в тому, що суспільство знає, що їх батьки – справжні Герої.

Свято тривало. Діти та всі присутні  мали змогу подивитися цікавий концерт дитячих художніх колективів .  Юні артисти дарували теплі емоції: співали, танцювали, демонстрували свою спритність та вправність.  Кожен номер виконувався з великою віддачею та енергією, захоплюючи глядачів своєю неповторністю.

Всі присутні мали можливість доєднатися до благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ «Перемога – єдина мета», взяти участь у численних конкурсах, відвідати багато захопливих і цікавих локацій.

День захисту дітей став незабутнім святом для всіх діток. Вони отримали заряд позитиву, море емоцій та чудові спогади на цілий рік, а літній майданчик Будинку культури став справжнім дитячим королівством, де панували сміх, радість та безмежне щастя.

Щиро дякуємо нашим захисникам та захисницям за можливість святкувати цей день в спокої, а діткам відчувати радість безтурботного дитинства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису