6 червня, у День журналіста України, начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк зустрівся з представниками ЗМІ, працівниками, відповідальними за інформаційну діяльність та комунікації з громадськістю територіальних громад району, які щодня працюють над тим, щоб жителі регіону були в курсі всіх подій.

Фото без опису

Під час зустрічі Юрій Тарасюк висловив щиру вдячність журналістам за їхню нелегку, але таку важливу роботу. Він підкреслив, що завдяки їхньому професіоналізму, чіткості та неупередженості люди мають можливість отримувати об'єктивну інформацію про все, що відбувається в Житомирщині.

Фото без опису

З нагоди професійного свята кращих фахівців у цій сфері було нагороджено подяками Житомирської районної військової адміністрації.

"Бажаю всім українським журналістам міцного здоров'я, невичерпної енергії, гострого пера та нових творчих звершень! Нехай ваше слово завжди буде правдивим, а ваша професія - шанованою!", - зазначив Юрій Тарасюк.

Після урочистої частини відбувся круглий стіл на тему: "Сучасні методи подання інформації на офіційних вебсайтах". Його за дорученням начальника Житомирської РВА Юрія Тарасюка провела радник адміністрації Наталія Колєнова.

Фото без опису

Під час обговорення працівники органів місцевого самоврядування поділилися своїми кращими практиками, ідеями та досвідом роботи в інформаційній сфері. Також вони окреслили деякі проблеми, з якими стикаються.Подібні зустрічі та обговорення сприяють покращенню співпраці між владою та громадами, а також дають поштовх до розвитку інформаційної сфери Житомирського району.

Фото без опису