Фото без опису

1. Про внесення змін до рішення Любарської  селищної  ради  від 22.12.2023 № 1363 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади  на  2024  рік».

2. Про встановлення ставок та пільг із сплати  місцевих податків та зборів на території Любарської селищної ради.

3. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Любарської селищної ради.

4. Про оприбуткування благодійної допомоги ТОВ «ЕПІЦЕНТР К» та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2024 рік.

5. Про оприбуткування благодійної допомоги ТОВ «Граніт» та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2024 рік.

6. Про оприбуткування гуманітарної допомоги  від Литовської та Латвійської Республіки та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2024 рік.

7.  Про передачу комунального майна, матеріальних цінностей Любарської селищної ради, безоплатно  в оперативне управління та  господарське  відання,   затвердження актів приймання – передачі.

8. Про внесення змін в штатний розпис  Великодеревичівського закладу дошкільної освіти Любарської селищної ради та переведення їх  на обслуговування централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту.

9. Про припинення діяльності шляхом ліквідації Веселківської філії Липненського ліцею Любарської селищної ради.

10. Про закриття однієї групи для дітей дошкільного віку в Глезненському закладі дошкільної освіти  «Капітошка» Любарської селищної ради  Житомирської області.                                  

11. Про внесення змін до штатного розпису Любарського територіальногоцентру соціального   обслуговування (надання соціальних послуг).        

12. Про внесення змін до структури та  штатної чисельності Комунального підприємства по обслуговуванню адміністративних приміщень об’єктів комунальної власності Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області на 2024 рік.

13.  Про звільнення від плати за надання соціальних послуг (догляд вдома) окремих громадян похилого віку старше 80-ти років.

14. Про виключення зі списку присяжних Любарського районного суду Житнік А.І.

15.Про внесення змін до рішення 48 сесії 8 скликання від 07лютого 2024 року №1427 «Про умови оплати праці секретаря селищної ради Біленького А.С. на 2024 рік».

16. Про затвердження рішень виконавчого комітету селищної ради.

17. Про затвердження технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у  власність громадянам.

18. Про  передачу  в оренду земельної ділянки Мамчур Людмилі Валентинівні.

19.  Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок юридичним   особам.

          20.  Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок  фізичним   особам.

          21.  Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки ФГ «Нове    життя   2019»  

          22. Про припинення дії договорів оренди землі.

          23. Про передачу  в оренду земельної  ділянки Данилко Андрію   Володимировичу та Самолюку Сергію Миколайовичу.

          24. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки із зміною цільового призначення та передачу її в оренду СФГ  «Едельвейс».

          25.  Про  передачу  в оренду земельних ділянок  ТОВ «А.Т.К.

         26. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки  комунальної власності.

         27. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.

         28. Про надання дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельних  ділянок, розташованих на території  Любарської селищної ради   Житомирського  району 

       Житомирської області. 

      29. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки релігійній громаді Покрова Пресвятої Богородиці Житомирсько-Овруцької Єпархії Православної Церкви України села Провалівка Житомирського (Любарського) району Житомирської області.

30.  Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв), що перебувають у спільній частковій власності громадян-власників сертифікатів реформованого КСП ім.Леніна с.Стрижівка.

31. Про надання дозволу  на викуп земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

32.  Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної   ділянки несільськогосподарського призначення для подальшого продажу її у власність Білоус Віталіні Вікторівні.

33.    33. Про включення земельної  ділянки комерційного призначення в перелік  земельних ділянок для продажу права оренди землі та затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки.

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності та передачу її в оренду  ТОВ «Лайфселл».