Фото без опису

21 червня в залі засідань селищної ради відбулася чергова п’ятдесят третя сесія Любарської селищної ради VIII скликання. На засіданні розглянуто сорок проєктів рішень.

Першим внесено зміни до бюджету Любарської селищної громади на 2024 рік,

направлення вільного лишку у сумі 700000грн., з них: на підтримку військових формувань та на КНП «Військовий госпіталь ветеранів війни» у сумі 350000 грн. та на виконання програми підтримки ветеранів війни, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) військовослужбовців- 300000грн., на водовідведення закладам освіти у сумі 50000грн.

На виконання робіт по об’єкту «Капітальний ремонт котельні Липненського ліцею у сумі 390000грн. та шляхом перерозподілу коштів у сумі 530929грн.

Наступними розглянуті проєкти рішень про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків та зборів та земельного податку. Розміри податків не змінились та залишились на рівні минулого року.

Серед прийнятих рішень оприбуткування благодійної допомоги ТОВ «ЕПІЦЕНТР К», (будматеріали для відділу освіти) та ТОВ «Граніт», (щебінь). Також отримано гуманітарну допомогу від Литовської (автомобіль, який передано на в/ч ЗСУ) та Латвійської Республіки. Загалом від друзів із Прибалтики отримано медобладнання, ліжка, які передані КП «Любарська лікарня», дитячий вживаний одяг, -для ССД.  

Окремими рішеннями розглянуто рішення про дострокове припинення дії контракту та фактичне вивільнення завідувача КП «Аптека №1» Любарської селищної ради Житомирської області Шастун В.М., у зв’язку з його ліквідацією та виключення зі списку присяжних Любарського районного суду Житнік А.І.

На засідання винесено більше половини земельних питань, серед яких затвердження технічних документацій із нормативної грошової оцінки земель, надання дозволу на розробку технічної документації із нормативної грошової оцінки земель, передача в оренду, внесення змін та припинення договорів оренди інше.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису