Фото без опису

26 липня в залі засідань селищної ради відбулася чергова п’ятдесят четверта сесія Любарської селищної ради VIII скликання. Розпочато засідання з вручення медалі начальнику відділу освіти, молоді та спорту Стачук Н.А., від командира однієї з в/ч за допомогу і підтримку наших ЗСУ від освітян.

На засіданні винесено та прийнято тридцять два рішення, половина з яких земельні питання.

Першим затверджено звіт про виконання бюджету Любарської селищної територіальної громади на 2 квартал 2024 року, в якому відображені доходи та витрати на рівні прогнозу. Наступним рішенням внесено зміни до бюджету Любарської селищної громади на 2024 рік: направлено вільний залишок у сумі 100000грн.,  на підтримку військових формувань. Перерозподілено кошти на проведення капітального ремонту котельні із заміною котла  в КНП «Любарська лікарня»  у сумі 1500000грн. та на придбання металопластикових вікон та дверей 300000грн. Виділено кошти на поліпшення житлових умов, для придбання житла 6 особам з інвалідністю внаслідок війни у сумі 10810573,20 грн.

Слідуючим рішенням надано згоду на безоплатне прийняття майна державної власності з балансу Житомирської у комунальну власність Любарської громади - транспортний засіб: автомобіль ЗАЗ - DAEWOO,  рік випуску - 2004.

Також надано дозволу на приватизацію квартири, затверджено ліквідаційний баланс комунального підприємства «Аптека №1». Кілька рішень про завершення приватизації майна.

Окремими рішеннями оприбуткувано благодійну допомогу ТОВ «АР ЛЮБАР» - засоби для ремонту шкіл та передано їх закладам освіти.

Два рішення стосовно керівників КП «Болохів» та «Водохреще» про призначення та продовження контракту відповідно.

Надання дозволу на списання з балансу відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради основних засобів (заміна котла).

Серед освітніх питань організація інклюзивного навчання в Юрівській початковій школі.

На засідання винесено 16 земельних питань, серед яких затвердження технічних документацій із нормативної грошової оцінки земель, надання дозволу на розробку технічної документації із нормативної грошової оцінки земель, передача та продовження договорів інше.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису