Фото без опису

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

1602. Про затвердження звіту про виконання бюджету Любарської селищної територіальної громади на 2 квартал 2024 року.  Додаток .

1603. Про внесення змін до рішення Любарської селищної ради від 22.12.2023 № 1363 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2024 рік».  Додаток

1604. Про надання згоди на передачу майна державної власності у комунальну власність Любарської селищної територіальної громади.

1605. Про надання дозволу на приватизацію квартири.

1606. Про затвердження ліквідаційного балансу комунального підприємства «Аптека №1» Любарської селищної ради, Житомирської області.

1607. Про припинення приватизації (відчуження) об’єктів комунальної власності Любарської селищної ради, які знаходяться за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с. Рогізна, вул. Миру, 3 та вул. Миру, 5.

1608. Про завершення приватизації (відчуження) об'єкта комунальної власності Любарської селищної ради, який знаходиться за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с. Липне, вул. Марцун Ганни Платонівни,4.

1609. Про оприбуткування благодійної допомоги ТОВ «АР ЛЮБАР» та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2024 рік.

1610. Про передачу комунального майна та матеріальних цінностей Любарської селищної ради в оперативне управління та господарське відання, затвердження актів приймання-передачі.

1611. Про визнання комунальною власністю майна, переданого благодійниками.

1612. Про призначення директором Комунального підприємства «Болохів» Любарської селищної ради Кузьмінського О.Д.

1613. Про затвердження розпорядження селищного голови від 24.06.2024 року № 48-К «Про продовження терміну дії контракту з керівником комунального підприємства «Водохреще» с. Кириївка Любарської селищної ради Чубарук М.А.».

1614. Про надання дозволу на списання з балансу відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради основних засобів.

1615. Про організацію інклюзивного навчання в Юрівській початковій школі Любарської селищної ради та внесення змін до штатного розпису Юрівської початкової школи.

1616. Про передачу основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, запасів, грошових коштів на рахунках з балансу Великодеревичівського ЗДО «Чебурашка» на баланс відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

Питання агропромислового комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

1617. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

1618. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок СФГ «Злагода».

1619. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок ФГ «Агролан».

1620. Про передачу в оренду земельних ділянок фізичним особам.

1621. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок фізичним особам.

1622. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

1623. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

1624. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.

1625. Про передачу в оренду земельної ділянки Савчуку Віктору Сергійовичу.

1626. Про затвердження проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок.

1627. Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки сільськогосподарського призначення для подальшого

продажу її у власність Сахневичу Михайлу Сергійовичу.

1628. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею її в оренду Оскірко Якову Дмитровичу.

1629. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду.

1630. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки та передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «Лайфселл».

1631. Про погодження одержання права власності на земельну ділянку у комунальну власність Любарської селищної ради.

1632. Про внесення змін до рішення сесії від 28.04.2023 року № 1057 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

1633. Про передачу земельної ділянки в оренду СТОВ «Привітівське».