Фото без опису

1. Про оприбуткування благодійної допомоги та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2024 рік.

2. Про передачу комунального майна та матеріальних цінностей Любарської селищної ради, затвердження акта  передачі – приймання.

3. Про передачу та приймання комунального майна.

4. Про внесення змін в штатний розпис Глезненського закладу дошкільної освіти Любарської селищної ради та переведення його на обслуговування централізованою бухгалтерією відділу освіти, молоді та спорту.

5. Про внесення змін в штатний розпис Липненського закладу дошкільної освіти Любарської селищної ради та переведення його на обслуговування централізованою бухгалтерією відділу освіти, молоді та спорту.

6. Про внесення змін до штатного розпису Липненського ліцею Любарської селищної ради.

7. Про внесення змін до штатного розпису Любарського ліцею № 2 Любарської селищної ради.

8. Про відкриття групи продовженого дня в Стрижівському ліцеї.

9. Про організацію інклюзивного навчання в Любарському ліцеї № 2 Любарської селищної ради та внесення змін до штатного розпису Любарського ліцею № 2.

10. Про організацію інклюзивного навчання в Любарському ліцеї №1 Любарської селищної ради та внесення змін до штатного розпису Любарського ліцею №1.

11. Про організацію інклюзивного навчання та виховання в Мотовилівському закладі дошкільної освіти Любарської селищної ради та внесення змін до штатного розпису.

12. Про приймання-передачі майна комунальної власності Любарської селищної ради з оперативного управління відділу освіти, молоді та спорту в оперативне управління відділу культури, туризму та організаційно-масової роботи.

13. Про внесення змін в штатний розпис КЗ «Филинецький сільський клуб Любарського району Житомирської області».

14. Про внесення змін в штатні розписи КЗ «Любарська центральна районна бібліотека Любарської селищної ради Любарського району Житомирської області» та КЗ «Любарський будинок культури Любарської селищної ради Любарського району Житомирської області» за рахунок планового фінансування даних закладів культури.

15. Про призначення директором Комунального закладу «Музей історії Любарського краю» Любарської селищної ради Гевліч О.Л.

16. Про призначення директором Комунального підприємства «Добробут» Любарської селищної ради Кузьмінського С.Г.

17. Про схвалення Меморандуму про співпрацю між Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» та Любарською селищною радою.

18. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

19. Про передачу в оренду земельних ділянок фізичним особам.

20. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок фізичним особам.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

22. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду Кухару Сергію Петровичу.

23. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки та продажу її у власність Білоус Віталіні Вікторівні.

24. Про внесення змін до рішення селищної ради від 28.01.2022 року № 702.

25. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок ТОВ «АР Любар».