Фото без опису

Ви вже, напевно, чули про Drone Force? Та ми нагадаємо ще, бо інформації про настільки круті проєкти забагато не буває. Понад 70% втрат противнику ми завдаємо завдяки безпілотникам. Це тисячі одиниць ворожої техніки, десятки тисяч уражених окупантів на місяць.

Хочемо краще та більше! Для цього в Сухопутних військах створили нову форму мотивації при виборі місця служби - рекрутинговий проєкт Drone Force.

Вони супроводжують на всіх етапах — від першої співбесіди й до бригади. Навчають за окремою спеціальною програмою і формують стратегічну перевагу!

Drone Force шукають вмотивованих громадян, які працюватимуть операторами БпЛА у найбільш технологічних підрозділах Сухопутних військ.

Навіть якщо ви не маєте відповідного досвіду, зможете отримати фахову підготовку під керівництвом досвідчених інженерів та бойових інструкторів.

Військові рекрутери Drone Force супроводжують на всіх етапах шляху до війська: співбесіди, тестування та відбір, проходження ТЦК, ВЛК, БЗВП, фахової підготовки та зарахування в обраний підрозділ.

Заповнюйте анкету та долучайтеся. Ваша вправність знищуватиме росіян!

https://landforces.mil.gov.ua/df

За детальною інформацією звертайтесь до 4 відділу Житомирського РТЦК та СП

за адресою: селище Любар вул.Героїв України, 3