Фото без опису

Дорогі учні, шановні вчителі та батьки Житомирщини!

Сердечно вітаю вас з Днем знань — святом, яке відкриває двері в новий навчальний рік, сповнений відкриттів, досягнень та успіхів. Цей день особливий не лише для тих, хто вперше переступає поріг школи, а й для всіх, хто прагне здобувати знання, пізнавати нове, розвивати свої таланти та вміння.

Вже понад 10 років наша країна бореться за свою незалежність і суверенітет. І сьогодні ми особливо відчуваємо, наскільки важливою є роль знань у зміцненні України, її розвитку та поступу в успішне майбутнє. Ми згадуємо і віддаємо шану нашим захисникам, які на передовій відстоюють наше право на мирне життя і навчання. Їхній подвиг є прикладом мужності, патріотизму та самовідданості.

Шановні вчителі, ви — справжні провідники для наших дітей у світ знань. Завдяки вашій невтомній праці формується нове покоління українців, яке здатне відбудовувати та розвивати нашу державу. Батьки, ваша підтримка та любов додають впевненості й наснаги нашим дітям, допомагаючи їм зростати мудрими й свідомими громадянами.

Нехай цей навчальний рік буде наповнений радісними подіями, успіхами та новими досягненнями. Разом ми зможемо подолати всі труднощі, які випали на долю України й кожного з нас, та забезпечити нашим дітям світле і мирне майбутнє.

Зі святом, дорогі друзі! Слава Україні!

 

З повагою

Юрій Тарасюк,

начальник Житомирської РВА