Фото без опису

  30 серпня 2024 року, у рамках співпраці із благодійним фондом «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», до Любарської селищної ради завітали представниця Київського філд-офісу Агенства ООН у справах біженців в Україні Габріелла Діаз Малдонадо та представники БО «БФ «ССС» в Житомирській області Олександр Пінчук та Олена Даниліна. Вони передали територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любарської селищної ради чотири триколісних велосипеди: два електричних та  два  механічних. 

     Один електичний велосипед отримала соціальний робітник із села Семенівка Валентина Сливка. Тепер їй буде зручно оперативно діставатися до сусіднього села Мотовилівка за покупками для підопічних. Другий велосипед отримала  соціальний робітник с. Старий Любар Юлія Борщ. Два механічних велосипеди отримали соціальні робітники с. Стрижівка Світлана Столяр та с. Юрівка Надія Гижко. Велосипед – неабиякий помічник для соціального робітника, адже не тільки допомагає скоротити шлях від одного отримувача послуг до іншого, а й  вчасно прибути для допомоги стареньким.

      Щиро дякуємо за отриману благодійну допомогу Агенству ООН у справах біженців в Україні.

       Перед початком вручення транспортних засобів представник БО «БФ «ССС» Олександр Пінчук зауважив, що стратегічною метою діяльності благодійного фонду є підтримка системи соціального захисту, яка має  впоратися з колосальним навантаженням сьогодення. Тому потрібно знайти ресурс, щоб виконувати всі функції і водночас діяти для розвитку громад. Також Олександр Пінчук  подякував усім  працівникам соціальної сфери Любарської громади за співпрацю .

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису