Фото без опису

20 вересня в залі засідань селищної ради відбулася чергова п’ятдесят шоста сесія Любарської селищної ради VIII скликання.

На засіданні винесено та розглянуто двадцять два проєкти рішень.

Першим рішенням внесено зміни до бюджету Любарської селищної громади на 2024 рік: направлено вільний залишок у сумі 940000грн. на підтримку військових формувань.

Другим і третім рішеннями оприбуткувано та передано комунальному підприємству «Добробут» і ЦНАПу благодійну допомогу від Проєкту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» - «ГОВЕРЛА» та Благодійної організації «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» (Подрібнювач гілок ARPAL з причепом, генератор).

Серед прийнятих рішень, призначення директором Любарського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Світанок» Любарської селищної ради Білоус Т.І.

Прийнято кілька освітянських рішень.

Більше половини склали земельні питання, серед яких затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, внесення змін до договорів оренди фізичним і юридичним особам інше.

Повну версію відеозапису засідання сесії можна переглянути на офіційному ютуб каналі громади (посилання) та на сторінці Пресцентр «Голос Любара» у фейсбук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису