Фото без опису

1 жовтня – особлива дата для кожного українця. У день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі. День захисників і захисниць України – свято, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів батьківщини на всіх етапах її історії.  Щодня ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові в боротьбі з російським агресором. Героїчні подвиги наших захисників назавжди залишаться в народній пам’яті, а самовідданість та віра в перемогу надихають нас, додають сил та наснаги йти вперед до Перемоги!

Сьогодні, з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва відбулось покладання квітів до портретів Героїв, аби віддати їм вічну шану та подякувати за скоєний подвиг. Також поклали квіти до пам'ятника Небесної сотні.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять  захисників, загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України.  

В церемонії покладання квітів взяли участь секретар селищної ради Анатолоій БІЛЕНЬКИЙ, заступники селищної  голови, працівники структурних підрозділів селищної ради, жителі громади.

Вічна і світла пам’ять загиблим!

Слава Україні!

Честь і слава героям-захисникам!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису