Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко 02 жовтня під час робочого візиту до Любарської громади ознайомився з робочими процесами агрофірми «Відродження». У поїздці його супроводжував начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк.

Фото без опису

Попри всі виклики, українські підприємці продовжують працювати, створювати робочі місця та інвестувати у розвиток нашої держави. Вони залишаються вірними своїй справі, підтримують економіку, допомагають Збройним Силам України та роблять усе можливе для зміцнення нашої країни”, — підкреслив Віталій Бунечко.

У агрофірмі «Відродження» наразі триває реалізація першої черги амбітного інвестиційного проєкту вартістю близько 800 млн грн. Крім діючого виробництва з переробки сої, тут зводять нові потужності для обробки соняшнику, ріпаку та сої. Адаптуючись до викликів сьогодення тут перевели котельню підприємства на досить незвичний для Житомирщини вид палива – рештки, що залишаються після обробки гречаної крупи.

Начальник Житомирської ОВА разом з керівником підприємства Олександром Марцуном обговорили питання, які турбують бізнес. Зокрема можливості залучення додаткових фінансових ресурсів для розвитку виробництва за сприяння держави. ТОВ «Відродження» вже долучилося до державної програми відшкодування частини інвестицій в закупівлю виробничого обладнання. А зараз розробляє проєкт для участі в ініційованій Президентом України Володимиром Зеленським програмі будівництва газопоршневих станцій, яка реалізується за підтримки українського Уряду та USAID.

Важливо, що вкладаючи гроші в розвиток виробництва та створення нових робочих місць у громаді ТОВ «Відродження» веде активну роботу з підтримки наших захисників. З початку повномасштабного вторгнення агрофірма передала Збройним силам України 14 одиниць техніки та понад 2 мільйони гривень.

“Це свідчить про те, що український бізнес сьогодні — це не просто важлива складова економіки держави, а й невід’ємна частина нашого спротиву. Дякую керівництву та всім працівникам підприємства за відданість і розвиток рідної Житомирщини! Разом працюємо на економічну міць країни та нашу спільну Перемогу”, — підсумував Віталій Бунечко.Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису