Фото без опису

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Любарської селищної територіальної громади за 3 квартал 2024 року.  Додаток

2. Про внесення змін до рішення Любарської селищної  ради від 22.12.2023 №1363 «Про бюджет Любарської селищної територіальної громади на 2024 рік».  Додаток

3. Про оприбуткування благодійної допомоги ТОВ «АР ЛЮБАР» та внесення змін до кошторису видатків Любарської селищної ради на 2024 рік.

4. Про передачу комунального майна та матеріальних цінностей Любарської селищної ради, затвердження актів  передачі – приймання.

5. Про збільшення первісної вартості товарно-матеріальних цінностей.

6. Про внесення змін до Регламенту Любарської селищної ради VІІскликання.

7. Про затвердження рішення виконавчого комітету селищної ради.

8. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

9. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

10. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок фізичним особам.

11. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок юридичним особам.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

13. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі її в оренду Дацюку Миколі Михайловичу.

14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельних ділянок, розташованих на території Любарської селищної ради.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності

16. Про передачу в оренду земельних ділянок (невитребуваних часток,(паїв) СФГ «Едельвейс».

17. Про передачу в оренду земельних ділянок (не витребуваних часток, (паїв) ТОВ «Данилевич».

18. Про включення земельної ділянки водного фонду в перелік земельних ділянок для продажу права  оренди землі в комплексі із розташованим на ній водним об’єктом та затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки, в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом.

19. Про внесення змін до рішень сесії Любарської селищної ради від 11.01.2023 року № 948, та рішення сесії Коростківської сільської ради від 05.05.2011 року за № 50.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності.