Фото без опису

Сьогодні, 18 жовтня 2024 року в залі засідань селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету, на яке було винесено чотири питання.

Першими розглянуті питання про встановлення вартості харчування та розміру плати для батьків за перебування дітей у закладах дошкільної освіти та окремо середньої освіти Любарської селищної ради.

Встановлено з 01.01.2025 р. по 31.12.2025 року вартість одноразового гарячого харчування в закладах загальної середньої освіти в розмірі 30,00 грн. в день на одного учня за рахунок коштів субвенції з державного бюджету.

Встановлено безоплатне одноразове харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти Любарської селищної ради з 07.10.2024 року. Встановлено безоплатне одноразове харчування учнів 1-4 класів групи продовженого дня закладів загальної середньої освіти Любарської селищної ради з 07.10.2024 року за рахунок місцевого бюджету. Окремим рішенням встановлено тариф на виробництво теплової енергії по ТОВ «Енергія тепла» на котельні , що знаходиться за адресою селище Любар, вул. Райради,5.

Надано дозвіл на будівництво.

Повну версію відеозапису засідання можна переглянути на офіційному ютуб каналі громади, з рішеннями можна ознайомитись на сайті в розділі документи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису