Фото без опису

18 жовтня в залі засідань селищної ради відбулася чергова п’ятдесят сьома сесія Любарської селищної ради VIII скликання.

На засіданні винесено та розглянуто двадцять три проєкти рішень.

Першим рішенням затверджено звіт про виконання бюджету Любарської селищної територіальної громади за 3 квартал 2024 року. Наступним внесено зміни до бюджету Любарської селищної громади на 2024 рік: направлено вільний залишок у сумі 1320000грн., з них на  підтримку військових формувань -400000грн. та виділення коштів на оплату енергоносіїв по закладах освіти у сумі 920000грн.

Наступними рішеннями оприбуткувано від та передано в оперативне управління відділу освіти молоді та спорту Любарської селищної ради благодійну допомогу від ТОВ «АР ЛЮБАР» (Комплект столів демонстраційних для кабінету фізики та хімії (3 елементи). Внесено зміни до Регламенту Любарської селищної ради VІІI скликання, в звязку зі змінами в законодавстві.

Більше половини склали земельні питання, серед яких затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, внесення змін до договорів оренди фізичним і юридичним особам інше.

Повну версію відеозапису засідання сесії можна переглянути на офіційному ютуб каналі громади (посилання) та на сторінці Пресцентр «Голос Любара» у фейсбук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису