Фото без опису

🔶У застосунку Резерв+ став доступний новий сервіс рекрутингу, який дозволяє українцям знайти для себе оптимальну вакансію у війську серед тисяч різних варіантів.

📢Про це інформує Міністерство оборони України.

🔶Завдяки співпраці з платформою Lobby X, користувачам пропонується найбільший на сьогоднішній день перелік відкритих вакансій у Силах оборони України — понад 4 000, і цей список постійно оновлюється.

🔶«Резерв+ стає екосистемою сервісів для військовозобов’язаних, яка допомагає швидко вирішувати необхідні питання. Він дозволяє знайти підрозділ і посаду, де можна ефективно застосовувати свої знання та вміння. Це лише перша версія сервісу, і ми працюємо над її вдосконаленням», — зазначила заступниця Міністра оборони Катерина Черногоренко.

🔶Щоб знайти вакансію, необхідно пройти короткий тест, вказавши досвід, наявність військової освіти або сферу знань. Після цього система індивідуально підбере вакансії за принципом «зі своїми знаннями — на своєму місці».

🔶Застосунок також містить детальний опис вакансій та інформацію про бригади, що дозволяє користувачам ухвалювати швидкі рішення.

🔗 Докладніше: http://e.surl.li/vhefwm