Фото без опису

   
   21 травня 2021 року
відбулося чергове засідання виконавчого комітету Любарської селищної ради, порядок денний складався з 25 питань, також були додаткові питання. Всі питання порядку денного були розглянуті,  проекти рішень підтримано в ході голосування. З основного:

   КП «Добробут», надає послуги по водопостачанню, водовідведенню, вивезенню та прийманню ТПВ, благоустрою селища, вивезення нечистот та надання  інших авто-тракторних послуг. Начальник «Добробуту» С.Г. Кузьмінський у звіті повідомив, що за підсумками фінансово-господарської діяльності підприємства (за 2021 р.) збитки становлять 358,9 тис. грн, а саме:

- водопостачання 108,4 тис. грн.

- водовідведення 156,9 тис. грн.

- благоустрій 91,6 тис. грн.

- вивезення ТПВ 28,5 тис. грн.

- приймання ТПВ 15,0 тис. грн.

- автопослуги 28,4 тис. грн.

- інші 13,1 тис. грн.

   При цьому однією з головних причин важкого фінансового стану підприємства є несвоєчасна оплата за виконані роботи та надані послуги. Для покращення якості послуг «Добробуту» необхідно акумулювати значні кошти, для заміни аварійних водо-каналізаційних мереж, встановлення економних двигунів на КНС та арт/свердловинах, забезпеченні паливно-мастильними матеріалами тощо.  Тож наполегливо просимо жителів громади, які мають заборгованість перед КП «Добробут» сплатити кошти за надані послуги.

   Нагадуємо, що служба у справах дітей Любарської селищної ради займається пошуком сімей, які мають бажання та готові стати патронатними вихователями. Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка. На сьогодні в Житомирській області є лише 6 патронатних сімей. Більш детально про патронатне виховання читайте за посиланням:  https://lubarska-gromada.gov.ua/news/1620731361/

 

По закінченню засідання, до членів виконавчого комітету звернувся начальник відділу ЖКГ Дудар О.М., який наголосив про важливість  створення ОСББ мешканцями багатоквартирних будинків, адже на сьогодні існує велика проблема з оплатою постачання електроенергії, про що мешканцям цих будинків повідомлялося раніше. Постачання електроенергії в багатоквартирних будинках, а саме на сходових маршах та в підвальних приміщеннях поки відключатися не буде. Але вирішити проблему потрібно протягом місяця. На сесію селищної ради буде подано проект рішення «Про затвердження Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ 2021-2022 роки». Головною метою Програми є формування у свідомості мешканців багатоквартирних будинків господарчого ставлення до спільного майна, стимулювання їх активності у напрямку колективного управління будинком шляхом створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, а також вдосконалення відносин, що виникають у сфері обслуговування житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та покращення житлового фонду селища.

 

З рештою проектів рішень можете ознайомитися за посиланням: https://lubarska-gromada.gov.ua/news/1621240322/

 

Засідання було проведено з дотриманням карантинних обмежень.