ВЛАСНИКАМ КОРІВ ВІДШКОДОВУЮТЬ КОШТИ ЗА ПРИДБАНІ ДОЇЛЬНІ АПАРАТИ .

Часткове відшкодування вартості установок індивідуального доїння, придбаних господарствами населення в поточному та попередньому році у сумі рівній вартості придбання, але не більше 7 000 грн. за одиницю для особистих селянських господарств населення, які утримують 3 і більше корів та у сумі рівній вартості придбання, але не більше 10 000 грн для особистих селянських господарств населення, які утримують 5 і більше корів незалежно від кількості придбаних установок індивідуального доїння.

Оголошення!!!

Відключення електроенергії 20.01.2021 року

ДЕРЖПІДТРИМКА СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ У 2021 РОЦІ

На поточний рік на державну підтримку сільськогосподарських товаровиробників із держбюджету виділено 4,5 млрд грн (це на 500 млн грн більше, ніж торік). Ці кошти направленj за програмою 1201150 «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників».

Оголошення!!!

Відключення електроенергії 16.01.2021 року

Оголошення!!!

Відключення електроенергії 12.01.2021 року

Новорічний подарунок для малечі

         За сприяння народного депутата України С.В. Кузьміних при формуванні об’єктів, які виконувались за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у 2020 році був включений об’єкт на проведення капітального ремонту приміщень харчоблоку в Любарському закладі дошкільної освіти на суму 400.0 тис.грн.

Подяка благодійникам

Новий Рік чекають усі із нетерпінням, адже це пора веселих розваг та подарунків. А особливо це свято люблять наші школярі, які мріють отримати  від Діда Мороза омріяний подаруночок.

До уваги платників податків!!!

З 01.01.2021 року запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів!!! Б ердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області повідомляє, що у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів України, відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 р. №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», Державною казначейською службою України з 01.01.2021 року запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів. Реквізити бюджетних рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів розміщено на Веб-сторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Житомирській області Веб-порталу Державної казначейської служби України за адресою: www.treasury.gov.ua. При цьому Казначейство наголошує, що кошти, сплачені платниками з 01.01.2021 року на старі рахунки, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам як нез’ясовані надходження. Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області