ПРОБНЕ ЗНО-2021

Реєстрація на пробне ЗНО 2021 розпочнеться 5 січня, тестування відбудуться 10 квітня

До уваги платників податків!!!

З 01.01.2021 року запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів!!! Б ердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області повідомляє, що у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів України, відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 р. №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», Державною казначейською службою України з 01.01.2021 року запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів. Реквізити бюджетних рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів розміщено на Веб-сторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Житомирській області Веб-порталу Державної казначейської служби України за адресою: www.treasury.gov.ua. При цьому Казначейство наголошує, що кошти, сплачені платниками з 01.01.2021 року на старі рахунки, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам як нез’ясовані надходження. Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області

Відбулись заходи до Дня Святого Миколая для дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Одним із найулюбленіших усіма дітьми свят є день Святого Миколая. Це свято полюбляють не лише діти, а й дорослі, згадуючи подарунки, знайдені  під подушкою. Діти вірять у Миколая, вони чекають його приходу, пишуть йому листи з побажаннями та вірять, що всі їхні мрії здійсняться.

Головне управління ДПС у Житомирській області

ШАНОВНІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ ТА ГРОМАДЯНИ! Державна податкова служба України запустила свій Telegram-канал (Податкова служба - ОФІЦІЙНИЙ КАНАЛ). Пропонуємо долучитися до каналу ДПС України та нагадуємо корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Сайт Державної податкової служби України - https://tax.gov.ua; Telegram-канал ДПС - t.me/tax_gov_ua; Facebook - fb.com/TaxUkraine; YouTube канал - youtube.com/TaxUkraine. Також повідомляємо, що у соціальній мережі Facebook створено сторінки Головного управління ДПС та усіх державних податкових інспекцій у Житомирській області. Facebook сторінка Бердичівської ДПІ https://www.facebook.com/dpi603 Підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе: надання роз’яснень та коментарів фіхівцями, есклюзивні матеріали, інкографіки, інформування про сервіси для платників та новини у податковій сфері!