ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ВОДІ

Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив у біду.

Заходи протидії домашньому насильству

7 січня 2018 року набрав чинності Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», в якому запроваджено комплексний підхід та визначено систему заходів щодо запобігання та протидії фізичному, психологічному та сексуальному насильству в сім’ї. Законом встановлено, що до кривдника (особи що вчинила домашнє насильство у будь-якій формі) суб’єктами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству може бути встановлено спеціальні заходи щодо протидії домашньому насильству. До таких спеціальних заходів щодо протидії домашньому насильству належать:

Міжнародний день захисту дітей – свято дитинства!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії, адже в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме від нашої уваги, любові, виховання залежить доля наших дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо любов’ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!

Співпраця служби у справах дітей селищної ради із Любарською районною філією Житомирського ОЦЗ

15.05.2019 року відбулась робоча зустріч начальника служби у справах дітей – Л.Л.Ющенко із заступником начальника відділу надання соціальних послуг Любарської районної філії ОЦЗ – Л.В.Мисечко.

ПРОФІЛАКТИКА ПРАВОПОРУШЕНЬ СЕРЕД НЕПОВНОЛІТНІХ

Всім відомий вислів: “Діти – наше майбутнє”. Проте, на жаль, на сьогоднішній день надзвичайно гострою є проблема зростання злочинності серед осіб підліткового віку, адже кожний п’ятнадцятий злочин в Україні – справа рук неповнолітніх.

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛЮБАРСЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Служба у справах дітей Любарської селищної ради повідомляє, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України № 268 від 05 квітня 2017 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», діти та особи із числа мешканців Любарської ОТГ та внутрішньо-переміщених осіб, які на момент здійснення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей не досягли 18 років (повноліття), мають право на отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

ЖОРСТОКЕ ПОВОДЖЕННЯ З ДІТЬМИ: ВИДИ, ПРИЧИНИ, ПРОФІЛАКТИКА

Наше майбутнє, наше щастя, наші проблеми і радості - все це наші бажані й улюблені діти. Але чи завжди вони ростуть в любові? На жаль ні. Останнім часом жорстоке поводження з дітьми часто обговорюється в ЗМІ і на телебаченні.