Служба у справах дітей селищної ради інформує…

Протягом 2019 року службою у справах дітей селищної ради організовано 15 комісій з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Любарської селищної ради на яких було розглянуто та опрацьовано членами комісії 68 питань, які стосувались забезпечення, захисту прав та інтересів дітей.

Укладено договір найму соціального житла з особами, із числа дітей, позбавлених батьківського піклування

В рамках Комплексної цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб із їх числа на 2018 – 2022 роки, затвердженої рішенням сесії Любарської селищної ради від 22.12.2017 р. № 32, 04.12.2019 року за кошти співфінансування придбаний житловий будинок за адресою: с. Глезне, вул. Незалежності, 7, Любарського р-ну., Житомирської обл.

«Увага дитині – успіх країні»

    12.11.2019 року у м. Бердичів за підтримки благодійного фонду «Надія Є», служби у справах дітей та департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації відбувся Обласний мистецький конкурс-фестиваль родин «Увага дитині-успіх країні».

Профілактичний рейд «Діти вулиці», «Вокзал»

На виконання Наказу начальника служби у справах дітей Любарської селищної ради «Про проведення профілактичних заходів (рейдів) «Діти вулиці», «Вокзал» на території Любарської селищної ради» та з метою профілактики дитячої безпритульності і бездоглядності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, 07 червня  2019 року та 04 липня 2019 року службою у справах дітей було проведено профілактичні рейди «Діти вулиці», «Вокзал»  на території Веселківського старостинського округу, Липненського старостинського округу та смт. Любар.