Комісія з питань захисту прав дитини

З початку 2019 року Служба у справах дітей Любарської селищної ради організувала 4 комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Любарської селищної ради.

Позачергове засідання комісія з питань захисту прав дитини

15.01.2019 р. відбулось позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі селищної ради. На розгляд комісії винесено два питання, що стосувались малолітніх дітей та потребували колегіального вирішення.

Виїзне засідання комісії з питань захисту прав дитини

10.01.2019 р. на підставі повідомлення ЦСССДМ селищної ради під головування голови селищної ради В.М. Герасимчука, за участі начальника служби у справах дітей селищної ради Л.Л. Ющенко, заступника директора ЦСССДМ О.В. Кришталь, в.о. старости Липненського старостинського округу О.В. Ковтонюка та членів комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі селищної ради, відбулось виїзне засідання комісії в с. Липне, Любарського району.

Комісія з питань захисту прав дитини

26.10.2018 р.відбулось засідання чергової комісії з питань захисту прав дитини, на розгляд якої було винесено 7 питань, а саме: щодо охорони майна дітей при оформлені продажу будинку,в якому зареєстровані та проживають малолітні діти, встановлення опіки над майном дитини, позбавленої батьківського піклування, щодо доцільності (недоцільності) повернення із будинку дитини малолітньої дитини в сім’ю, розглядались питання щодо ситуацій, що склалися у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.