Фото без опису

В жовтні минулого року було оголошено проведення конкурсу грантів «Курс на Незалежність» , який проводивсяся в рамках співпраці між Благодійною організацією «Благодійний фонд «Повір у себе», ДЕГ (Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft mbH) та Агропромисловим холдингом «Астарта-Київ».

Головна мета конкурсу:

  • забезпечення громад-учасниць проекту продуктами харчування шляхом стимулювання місцевої економіки,
  • посилення локального малого виробництва,
  • покращення економічного благополуччя вразливих категорій мешканців громад, з включенням та інтеграцією в локальну економічну діяльність,
  • забезпечення продовольчої безпеки в умовах війни та післявоєнного відновлення України.

У конукрсі приймали участь юридичні та фізичні особи Полтавської, Житомирської та Вінницької областей.

Від нашої громади було подано 4 конкурсних проекти , три з яких пройшли відбірковий етап.

Одним із амбіційних проектів є проект створення міні-пекарні нашим КП "Добробут", кінцева мета реалізації якого забезпечення хлібо-булочними виробами мережі галузей освіти та медицини громади.

Вчора, 22 лютого, відбулася робоча зустріч керівництва громади, представників БФ "Повір у себе" та представника ТОВ "Хмільницьке".

На зустрічі обговорено процес впровадження проектів в дію, умови співпраці громади і учасників проекту по підписанню угоди про передачу громаді 10% виробленої продукції для потреб ЗСУ та вразливих категорій населення, готовність сторін надалі продовжувати співпрацю.

Слідуючий етап конкурсних відборів відбудеться в квітні цього року, отже слідкуйте за публікаціями на нашій сторінці у ФБ та офіційному сайті громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису