Уряд планує дозволити роботу громадського транспорту та дитсадків

Уряд планує дозволити роботу громадського транспорту та дитсадків

22 травня Україна буде переходити до адаптивного карантину, який передбачає поетапне пом'якшення карантинних обмежень. Про це заявив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, повідомляє  Департамент комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України.

До уваги платників податків!

До уваги платників податків!

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що 20 травня 2020 року (середа), останній день сплати: · ПДВ платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному кварталу, за І квартал 2020 р.; · податку на прибуток підприємств за I квартал 2020 р.; · частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об'єднаннями за результатами фінансово-господарської діяльності за I квартал 2020 р.; · & nbsp; екологічного податку за I квартал 2020 р.; · рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів за I квартал 2020 р.; · рентної плати за спеціальне використання води за I квартал 2020 р.; · рентної плати за користування надрами за I квартал 2020 р.; · збору за місця для паркування транспортних засобів за I квартал 2020 р.; · &n bsp; туристичного збору за I квартал 2020 р.; · єдиного податку фізичними та юридичними особами, віднесеними до третьої групи, за І квартал 2019 р.; · авансового внеску з єдиного податку на травень платниками першої та другої груп. 20 травня 2020 року, останній день подання: - податкової декларації з податку на додану вартість за квітень 2020 р. платниками, у яких податковий період дорівнює календарному місяцю; - звіту про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування до органів доходів і зборів(форма № Д4 (місячна)) за квітень 2020 р.; - розрахунка з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України (Додаток 4 до Декларації) за квітень 2020 р.; - декларації акцизного податку за квітень 2020 р. Бердичівське управлінн я ГУ ДПС у Житомирській області

Допомога

Допомога

Сьогодні ЦСС Любарської селищної ради спільно із селищним головою Герасимчуком В.М. надано допомогу багатодітній родині із с. Глезне, у будинку якої нещодавно відбулася пожежа (згорів дах житлового будинку та частково пошкоджено майно).

15 травня - Міжнародний день сім’ї!!!

15 травня - Міжнародний день сім’ї!!!

Це свято ще раз нагадує нам про близьких і рідних, яких треба цінувати, про важливість здорової і міцної родини, про людей, поруч з якими безпечно і комфортно, які допоможуть пережити негаразди, підтримують і дадуть пораду.