Турнір з волейболу

Турнір з волейболу

15 лютого, у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, відбудеться відкритий традиційний турнір серед чоловічих команд з волейболу, присвячений пам’яті воїна-афганця Олександра Біленького.

Любарська селищна рада інформує!

Любарська селищна рада інформує!

За результатами проведеного аналізу діяльності суб’єктів господарювання встановлено, що на території Любарської селищної ради існують непоодинокі випадки здійснення господарської діяльності з метою отримання прибутку без державної реєстрації, в тому числі із залученням до виконання робіт найманих працівників без офіційного оформлення трудових відносин, що призводить до значних втрат бюджетів всіх рівнів, фондів соціального страхування та позбавлення права громадян на належний соціальний захист.

Гаряча лінія

Гаряча лінія

Безкоштовна «гаряча лінія» 0-800-309-110 ГО «Донбас СОС»

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області  нагадує, що сьогодні 10 лютого 2020 року, останній день подання

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що сьогодні 10 лютого 2020 року, останній день подання

звіту про суми податкових пільг за IV квартал 2019 р.; · податкової декларації з ПДВ за ІV квартал 2019 р. платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному кварталу; · заяви про вибір квартального звітного (податкового) періоду з ПДВ у 2019 р.; · податкової декларації про майновий стан і доходи, отримані фізичною особою-підприємцем від провадження господарської діяльності, за 2019 р.; · податкової декларації платника єдиного податку юридичними та фізичними особами — підприємцями, віднесеними до третьої групи, за 2019 р.; · податкової декларації з рентної плати за ІV квартал 2019 р. · податкової декларації екологічного податку за ІV квартал 2019 р.; · податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів за 2019 р.; · податкової декларації туристичного збору за 2019 р.; · податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь · фізичних осіб, і сум утриманого з них податку за IV квартал 2019 р. (форма № 1ДФ); · звіту про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску за 2019 р. (форма № Д5 (річна)). Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області  нагадує, що 10 лютого 2020 року (понеділок), останній день подання

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що 10 лютого 2020 року (понеділок), останній день подання

звіту про суми податкових пільг за IV квартал 2019 р.; · податкової декларації з ПДВ за ІV квартал 2019 р. платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному кварталу; · заяви про вибір квартального звітного (податкового) періоду з ПДВ у 2019 р.; · податкової декларації про майновий стан і доходи, отримані фізичною особою - підприємцем від провадження господарської діяльності, за 2019 р.; · податкової декларації платника єдиного податку юридичними та фізичними особами — підприємцями, віднесеними до третьої групи, за 2019 р.; · податкової декларації з рентної плати за ІV квартал 2019 р. · податкової декларації екологічного податку за ІV квартал 2019 р.; · податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів за 2019 р.; · податкової декларації туристичного збору за 2019 р.; · податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь · фізичних осіб, і сум утриманого з них податку за IV квартал 2019 р. (форма № 1ДФ); · звіту про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску за 2019 р. (форма № Д5 (річна)).

Оголошення

Оголошення

14.02.2020 р. в Районному РБК   відбудеться   святковий концерт для  вшанування учасників бойових на території інших держав . По закінченню  заходу відбудеться покладання квітів  до пам’ятників та пам’ятних знаків . Всіх бажаючих просимо долучитися до урочистостей та покладання квітів .

Про погіршення погодних умов

Про погіршення погодних умов

     За інформацією Житомирського обласного центру  з гідрометеорології  5-6 лютого  на території області очікується сніг з дощем (утворення снігового покриву висотою 4-6 см.), на дорогах ожеледиця . Просимо врахувати відповідну інформацію та обмежити пересування на особистому транспорті та слідкувати за оперативною інформацією.