Фото без описуЗгідно з планом роботи Центру соціальних служб для сімї дітей та молоді Любарської селищної ради та з метою запобігання нещасних випадків та надання своєчасної соціальної підтримки сім’ям в СЖО в зимовий період проводиться профілактична акція «Тепла домівка, зігріта турботою» з 01 грудня по 01 березня 2020 р.
 

У рамках акції фахівцями із соціальної роботи, спільно з іншими соціальними партнерами, зокрема дільничними офіцерами Любарського ВП у Житомирській області Данькевичем М.Л. та Ковтунівський С.Г. 31.01.2020 р. було здійснено чергове планове відвідування сімей в СЖО в с. Гринівці, с. Велика Волиця та с. Мотовилівка.

У ході роботи складено відповідні акти, перевірено наявність сезонного одягу та взуття у дітей, забезпеченість твердим паливом, перевірено температурний режим у будинках та акцентовано увагу щодо дотримання правил пожежної безпеки.

 

Прохання до посадових осіб ОМС та всіх небайдужих повідомляти про факти неналежного виконання батьківських обов’язків з метою попередження нещасних випадків до ЦСССДМ Любарської селищної ради за тел. (04147) 2-37-14 обо 096-59-27-654.

Фото без описуФото без опису