Фінальні ігри футбольного фестивалю

Фінальні ігри футбольного фестивалю

«Даруймо радість дітям!» Під таким девізом відбілися фінальні ігри футбольного фестивалю, в якому взяли участь 18 дівочих  команд трьох вікових категорій Любарської об’єднаної територіальної громади.

День захисту дітей

День захисту дітей

3 червня 2019року. відділами та службами Любарської селищної ради та Любарської РДА проводитиметься захід, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, у рамках якого будуть проводитися майстер-класи, фестиваль дитячої творчості, конкурс малюнка на асфальті «Дитячі мрії», працюватимуть фотозони, «Салон краси». Також запланований цілий ряд розваг, атракціонів, каруселів, нагородження призами; для усіх учасників передбачені солодощі.

Джура день другий

Джура день другий

Сповнена драйву,швидкості, подій, емоцій завершився перший (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). До участі у ній запрошувалися усі заклади загальної середньої освіти Любарщини. Всього у І та ІІ турі  взяли участь 18 ЗЗСО Любарської селищної ради та один – району (Новочорторийська ЗОШ І-ІІІ ступенів).

Підтримка  соціальної   сфери

Підтримка соціальної сфери

Значна  увага в нашій громаді приділяється соціальному обслуговуванню наших громадян . Для забезпечення підтримки цього напрямку в роботі громади була прийняті Програми «Забезпечення депутатської діяльності»  «Розвитку старостинських округів»які дали  можливість депутатам Любарської селищної ради та старостам підтримувати соціальні проекти .

Пріорітети роботи громади: Моя професія – соціальний працівник

Пріорітети роботи громади: Моя професія – соціальний працівник

На жаль, у нашому суспільстві панують неадекватні уявлення про специфіку і особливості професії соціального працівника. І ми  хочемо розповісти нашим читачам, що таке соціальна робота і чим займаються люди, які присвячують себе цій професії.

Оголошення

Оголошення

У зв’язку  з ремонтними роботами по очистці водогінної мережі та промивкою  її  гідрохлоридом, прохання до мешканців будинків  №26, №10, №12, №14 по вул. Незалежності  не використовувати воду для приготування їжі  на протязі  5-ти днів.

Сильно, красно, швидко!

Сильно, красно, швидко!

Саме за такими пластунськими критеріями 22 травня відбувся перший тур І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).