До уваги платників податків!!!

До уваги платників податків!!!

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області  нагадує, що  30 жовтня 2019 року (середа), останній день сплати:

ЦНАП - Програма «U-LEAD з Європою»

ЦНАП - Програма «U-LEAD з Європою»

Любарська громада успішно співпрацює з Програмою «U-LEAD з Європою» у інституційному створенні  відділу «Центр надання адміністративних послуг».

Любарське бюро правової допомоги

Любарське бюро правової допомоги

До відділу Любарське бюро правової допомоги Бердичівського  місцевого центру з надання БВПД звернувся Олександр Вольовий (ім’я та прізвище змінені з етичних міркування, - прим. автора). Чоловіка цікавила черговість спадкування за законом. Консультацію, в межах проекту «Я маю право», надали фахівці  Любарського бюро правової допомоги.

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

   З метою створення зручних і належних умов для отримання адміністративних послуг фізичними та юридичними особами в Любарській ОТГ перебуває в процесі створення сучасний   Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) –  офіс,  спроектований за принципом відкритого простору ,  де можна отримати найбільш затребувані, популярні адміністративні послуги у комфортних умовах за мінімальної кількості відвідувань.

Увага! Нові рахунки в СЕАРП та СЕ та СЕА ПДВ будуть передані ДПС з 10.10.2019 р.

Увага! Нові рахунки в СЕАРП та СЕ та СЕА ПДВ будуть передані ДПС з 10.10.2019 р.

На виконання постанови Правління Національного банку України від 28.12.2018 №162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» Казначейством спільно з Державною податковою службою України (далі – ДПСУ) прийнято рішення про зміну з 10.10.2019 відповідно до вимог стандарту IBAN діючих рахунків в системі електронного адміністрування ПДВ, в системі електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового, а також депозитного рахунку ДПСУ для сплати авансових платежів (передоплати), що вносяться підприємствами до/або під час митного оформлення.