Любарське  районне управління головного управління держпродспоживслужби в житомирській області інформує

Любарське районне управління головного управління держпродспоживслужби в житомирській області інформує

Відповідно до Розпорядження Головного державного ветеринарного інспектора України, від 03 вересня 2018 року № 100, з 4 жовтня 2018 року на території Житомирської області планується проведення осінньої кампанії із пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

Лекція в Любарському професійному ліцеї

Лекція в Любарському професійному ліцеї

   В рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького  проекту "Я МАЮ ПРАВО" та на виконання заходів до тижня права,  присвяченого Дню юриста, 09 жовтня 2018 року начальником відділу 

День захистника України

День захистника України

                        Любарська  селищна рада  запрошує  здійснити  ходу пам’яті  12 жовтня з нагоди  Дня захисника України  й  здійснити  покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних  знаків  учасникам  бойових  дій  різних  поколінь.

ПОКРАЩУЄМО БЛАГОУСТРІЙ СЕЛИЩА ЛЮБАР

ПОКРАЩУЄМО БЛАГОУСТРІЙ СЕЛИЩА ЛЮБАР

5 жовтня розпочали роботи по обрізці гілок, які заважають руху пішоходів по тротуарах та нависають над проїзною частиною вздовж набережної в смт. Любар з метою санітарного очищення території, покращення благоустрою селища, с. Новий Любар – повідомила заступник голови з питань економічного розвитку та інвестицій Олена Гуменюк.

Вчителі Любарщини святкують своє професійне свято

Вчителі Любарщини святкують своє професійне свято

               День працівників освіти  – це привід сказати слова вдячності вчителям за їхню важку працю, терпіння, мудрість і любов.  Вклонитися низько вчительській долі, невтомній праці сіяча розумного, доброго, вічного.

Оренда майна

Оренда майна

Під керівництвом заступника селищного голови Алли Осипенко 04/10/2018 в Любарській об’єднаній територіальній  громаді відбувся конкурс на передачу в оренду приміщення котельні Любарської гімназії №1. Орендоване майно, з метою надання послуг теплопостачання використовуватиме ТОВ «Тріа» .

Робоча зустріч заступника голови

Робоча зустріч заступника голови

Відбулася робоча зустріч заступника голови з питань економічного розвитку та інвестицій Олени Гуменюк із заступником директора департаменту – начальником управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Варемою Тетяною Никифорівною та заступником начальника управління екології та природних ресурів Житомирської ОДА Сіреньким Сергієм Петровичем.