Фото без опису

Шановні військовослужбовці, учасники АТО/ООС та ветерани війн!

Щиросердно вітаю з Днем Збройних сил України!

День Збройних сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, забезпечує обороноспроможність Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців.

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців.

Вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від часів Київської Русі та до Другої Світової війни. І сьогодні солдати й офіцери Збройних сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Люди в погонах завжди вважалися елітою держави, бо стоять на варті нашого миру і спокою. Тож в цей святковий день ми вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв біля  витоків створення нашого війська, і хто сьогодні захищає державу та її народ.

Вже дев’ять років День Збройних сил України відзначається в умовах війни,  тисячі солдатів і офіцерів, чоловіків і жінок, героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є  ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляю голову перед родинами ГЕРОЇВ Алеї Слави, які віддали свої життя за волю та незалежність нашої держави.

Я щиро дякую усім матерям, які виховали справжніх патріотів, мужніх чоловіків, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Низький вам уклін та людська шана.

Висловлюю щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

Я глибоко переконаний, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України.

Бажаю вам та вашим родинам миру, злагоди та сімейного затишку, мужності та незламної сили волі.

Ми віримо в українську армію! Спільно молимось за наших солдатів! Наближаємо ПЕРЕМОГУ!

Слава Героям! Слава Україні!

 

З повагою,

селищний голова                                                          Володимир ГЕРАСИМЧУК